Flight Clinic er et lite selskap som utvikler seg positivt og vokser hurtig, men kontrollert. Grunnen til det er at flere og flere oppdager at det er mulig å få hjelp mot sin frykt for å fly. Noen flyr for første gang etter kurset, mens andre kommer over sin frykt som de har slitt med i lang tid. Nå kan de se fram til flyturen med glede, istedenfor å grue seg før og under flyturen.

Vårt verdigrunnlag står fast:

Troverdighet

Alt det vi foretar oss, skal gjenspeile troverdighet. Selskapets grunnlegger og hovedterapeut har selv opplevd på kroppen (eller i hodet) frykt for å fly. Ja, han fløy ikke i det hele tatt. Han tok tog og båt fra Fredrikstad til og fra England for å dyrke sin lidenskap, engelsk fotball, inntil han tok "tyren ved hornene". Han har følt problemene og vet hva det dreier seg om.
Vi stiller store krav til våre terapeuter, både når det gjelder faglig dyktighet, om hvordan menneskers hjerne fungerer og ikke minst den solide flyindustrien.
I tillegg har vi to flykapteiner som til sammen har fløyet ca. 40 000 timer, eller 800 ganger rundt ekvator, uten ulykker. Tenk på det!

Tilgjengelighet

Vi legger vekt på å ha stor tilgjengengelighet overfor våre klienter. Våre tilbud er tilpasset kunden, slik at de raskt skal kunne få en tilbakemelding, enten pr. e-mail eller telefon.
Det er et varemerke at vi kan kontaktes før, under og etter en flytur.

Fleksibilitet

Vi skal være fleksible, og vi er det. Vi har base på Kjevik Lufthavn i Kristiansand, men har kjørt kurs fra Alta i nord til København i sør. Vi har kurs jevnlig, enten det er dag, kveld eller weekend-kurs.
"If you can't get to the mountain, we try to bring the mountain to you".

Våre klienter er våre beste ambassadører, som forteller om Flight Clinic til venner, familie og kollegaer.
Les mer om noen av våre mange hundre kursdeltagere under Referanser.

Vårt verdigrunnlag er våre suksessfaktorer. Vi har de siste årene hatt stor pågang av klienter, noe som gjør vår basis stadig mer solid. Våre deltagere har vært i alle fem verdensdeler, de aller fleste land i Europa, og selvfølgelig over "hele" Norge.

Velkommen til å kontakte oss du også.

 

Med vennlig hilsen
Arild Vindi
Styreleder Flight Clinic

Arild Vindi

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Flight Clinic AS

Kontakt:

Epost: petterc@flightclinic.com

Postadresse

Trollkleiva 8
4638 Kristiansand

Personvern

Innhold © Flight Clinic. Webdesign © 2006-19 Web Norge.