For personer som ikke har anledning til å komme til Sørlandet fordi de bor andre steder i landet, har vi utarbeidet et fjernkonsept hvor kurs og terapiprogram foregår via DVD og telefon/Skype (Terapitimen).

Les Magnhilds historie:

Magnhild Sandstad

Jeg heter Magnhild og kommer fra Skogn i Nord Trøndelag. Blant mine største interesser og gleder, er å reise, gjerne langt, slik at det mest hensiktsmessige fremkomstmiddelet er fly. Samtidig oppstår et dilemma, da jeg er livredd for å fly.

I januar 2008 skulle jeg reise langt, til New Zealand, lengre bort kan vi nok ikke komme. Uroen (angsten) steg bare mer og mer før avreise og jeg måtte søke råd for dette. For reise , det måtte jeg, da jeg skulle i bryllup til noen som står meg svært nær. Jeg lette meg fram på nettet og fant Flight Clinic. Slik kom jeg i kontakt med Petter og en hjelp for å komme meg av gårde, var i sikte.

Min flyangst bunner i at jeg ikke har kontroll på det som skjer, og jeg har innsett at jeg må lære meg å leve med at denne kontrollen ligger hos andre.

Kurset jeg ble tilbudt, måtte foregå gjennom mail og telefon, da jeg bor langt unna Kjevik flyplass. Gjennom en grundig gjennomgang av kompendiet jeg mottok, samt samtaler med Petter, følte jeg meg trygg nok til å gjennomføre den lange reisen.

Den store forskjellen fra før og etter kurset var for meg:

  • Jeg har fått kunnskap om lyder som kan oppstå og høres i fly og kjenne igjen disse
  • Jeg har fått mer kunnskap om sikkerhetsrutiner som gjennomgås før flyging og prosedyrer som iverksettes om nødvendig under flygningen
  • Jeg benytter "trygghetsminuttet" når flyet letter, til stor hjelp!
  • Jeg gjentar meg for selv de "kuule u`er" under turbulens.

For meg var det svært vesentlig å få innhente kunnskap om fly, flygning og sikkerhet, som en hjelp mot min flyangst og kontrollbehovet som utløste angsten.

I ettertid har reist enda en gang til New Zealand, og har også mottatt Flight Clinics "Equator Certificate", som bevis på at jeg har flydd en strekning tilsvarende jorden rundt!

Den hjelpen jeg har fått av Flight Clinic er uvurderlig og vesentlig for at jeg har klart å reise! Tusen takk, Petter!

Magnhild Sandstad

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Flight Clinic AS

Kontakt:

Epost: petterc@flightclinic.com

Postadresse

Trollkleiva 8
4638 Kristiansand

Personvern

Innhold © Flight Clinic. Webdesign © 2006-19 Web Norge.