bente-og-linda

"Her har du 2 damer som er kjempefornøyd etter å ha vært på kurs på Flight Clinic. Vår første tur på mange år. Turen gikk til Gardermoen. Så tusen takk til Petter og David."

 

 

 

 

thumb thomasTromsø

Ja, jeg kan jo først og fremst bare si at dette funker.

Jeg har bestandig kviet meg for å fly, men etter endt kurs, kjenner jeg ikke angsten, tankene, frykten og ikke minst svettetoktene. Dette er helt borte.

Takk igjen Petter. :)thumb aneJeg og familien min har vært på mange reiser. De siste to årene har jeg vært livredd for å fly. Den siste reisen jeg var på, var til USA. Jeg hadde gruet meg helt siden mamma og pappa bestilte turen.

Heldigvis bestilte pappa time hos Flight Clinic. Petter hjalp meg å bli kvitt flyskrekken min. Han ga meg svar på alt om fly, og om at det er helt trygt! Nå er jeg ikke redd for å fly lenger:) Tusen takk Petter! Hilsen Ane (12 år)

thumb LiseOslo

Jeg vil gjerne takke for det fine kurset du ga meg i september, Petter! Jeg hadde det litt hardt ved avgang København-Chicago, men besetningen hjalp meg gjennom det. Som du også hadde sagt: Forandring må gjøre litt vondt!

thumb DSC_0314Eidsberg

Dette trodde jeg ikke var mulig!

I en alder av 45 år hadde jeg aldri vært oppe i et fly. For meg er det en dæsj klaustrofobi og angst for å gi kontroll til andre som har vært problemet.

 

  

thumb elisabethlunestadJeg har aldri vært glad i å fly. Likevel har jeg flydd, men alltid med mye ubehag.

Min største frykt har vært turbulens. Etter en tur til Serbia med kraftig turbulens, bestemte jeg meg for at nok var nok. Aldri om jeg kom til å sette meg frivillig inn i et fly igjen!

Det tenkte jeg, fram til jeg fikk en innbydelse til bryllup. Søsteren min skulle gifte seg i India, av alle steder.

thumb SAM_0443Jeg hadde flyskrekk i nesten 10 år og kan nå si at den nesten er helt borte. Dette takket være Petter, som jeg var på flyskrekkurs hos i 2009. Flyturene har blitt bedre og bedre etter kurset. Før hadde jeg flyturer der jeg hyperventilerte eller bare satt og gråt hele flyturen. De siste flyturene har gått veldig bra og uten noe "drama".

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en fantastisk 3-ukers tur til Tanzania i Afrika, ...

 

thumb Kate1Ville bare takke for all hjelp! Kurset anbefales virkelig til alle som ikke liker å fly eller som ikke flyr i det hele tatt (som meg)!

Min angst for å fly har hindret meg i å besøke min mamma, som er bosatt i Tromsø. Når jeg skulle besøke henne, var det 28 timer hver vei.

thumb Flemming_KroegerStavanger
Tusen takk til Flight Clinic for at jeg kunne komme meg ut og fly. Turen til Paris gikk veldig bra - begge veier. Det var ganske visst en del "kule U-er" ved innflyvning/landing i Stavanger, men slik er det når man har valgt å bo på Vestlandet.

alfKristiansand
Jeg har alltid hatt lyst til å kjøre Route 66 fra Chicago til Los Angeles, men flyskrekken har hindret meg.

 

 

thumb heleneKristiansand

For et par år siden led jeg av flyskrekk. Jeg var redd for ALT. Redselen kom etter to ubehagelige flyturer og bygde seg opp etter det.

Jeg kontaktet Flight Clinic fordi jeg og kjæresten min skulle til Hellas.

 

 

nina-katrineKristiansand
Jeg var på kurs hos Flight Clinic i september 2010, hvoretter hele familien reiste til Florida i oktober. Jeg fikk flott støtte og hjelp om bord på flyet, og fikk til og med være med i cockpit og hilse på pilotene.

 

 

 

thumb 2776_001Flekkefjord
Det sies at hvis man reiser ofte med fly, vil angstnivået avta. Men etter titalls flyvninger, blant annet som ung flyvåpengutt, gav jeg opp hele «flyprosjektet». Da familien på to voksne og 4 barn skulle på ferie, reiste vi tusenvis av kilometer i minibuss og personbil.


 

TheaKristiansand
Jeg hadde en veldig skummel flytur for noen år siden, der vi måtte avbryte landingen. Etter den opplevelsen fikk jeg veldig flyskrekk, så kraftig at enten måtte jeg gjøre noe med det, eller la være å fly resten av livet.

 

 

thumb toreHitra

Jeg har alltid vært fascinert av fly. Jeg prøvde også å fly flere ganger, men det resulterte bestandig i hyperventilering, at jeg mistet kontroll over meg selv. Dette har vært et stort problem for meg. Jeg fikk også tilbud om offshore-jobb, men takket nei, siden jeg var så redd for å fly.

Janne og Inda-MargretheSvolvær
Vi skulle i bryllup på Svalbard i september 2010, men Janne hadde ikke lyst til å reise. Under et besøk på Sørlandet sommeren 2010, tok de kontakt med Flight Clinic, for flyskrekk-kurs.

 

 

 

thumb ireneJeg har hatt flyskrekk så lenge jeg kan huske. På en tur hjem fra Florida i februar 2007, med så mye turbulens at jeg trodde flyet ville falle fra hverandre, bestemte jeg meg for å gjøre noe med problemet.

 

 


 

SusanneGrimstad
Da jeg gikk opp trappene på vei til flyskrekk-kurset, sa jeg til meg selv at Petter kommer aldri til å kurere meg. Der tok jeg grundig feil!

 

 

 

thumb andreVest-Agder

Jeg har reist med fly hele livet. Gjennom oppveksten følte jeg meg aldri særlig komfortabel ombord i fly, og utover i tenårene utviklet dette seg til å bli mer en angstfølelse. Jeg ante ingenting om hvordan fly fungerer, og hvor trygt det egentlig er i forhold til f. eks å kjøre bil.

juneEtter å ha vært på kurs hos Flight Clinic, reiste familien og jeg Australia rundt i en måned i februar 2010. Det var en lang flyreise. Første tur fra Kristiansand til Oslo. Når vi landet i Oslo, fikk jeg snakke med pilotene, noe som var utrolig betryggende for resten av reisen.

 

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Flight Clinic AS

Kontakt:

Epost: petterc@flightclinic.com

Postadresse

Trollkleiva 8
4638 Kristiansand

Personvern

Innhold © Flight Clinic. Webdesign © 2006-24 Web Norge.