Siden vi lanserte vårt nye kurstilbud, «Noen har tenkt på det før deg» med dvd-løsning og terapeutsamtaler over telefon og Skype, har vi hatt veldig stor suksess.

Dette tilbudet er særlig nyttig for klienter som bor langt unna Sørlandet.

Vi har hatt deltakere fra "hele" Norge, og disse har reist til mange destinasjoner i Europa, i tillegg til Afrika, USA, Australia og Asia, og selvfølgelig "Norge rundt".

Pris kr 2400,-
inkl dvd, terapeutsamtaler og 2 timer fremtidig «support».

Se et utdrag av dvden på YouTube her.

 

Skype-klient ble nordisk mester!

andersAnders Eggan er en ung fremadstormende toppidrettsutøver i boksing fra Trøndelag, som er med i Olympiatoppen og satser mot sommer-OL i Paris i 2024.

Anders hadde imidlertid et stort problem. Han var redd for å fly.

I 2014 tok mamma Tonje kontakt med oss i Flight Clinic og fortalte om Anders' problem. En meget lovende bokser, men som var sliten når han gikk i ringen for match på grunn av energiforbruket under flyturen. 

Vi gjorde avtale om at han skulle gjennomgå vårt FJERNKONSEPT med dvd-undervisning og samtaler med terapeut over skype. Anders var klok, flink til å lytte og å vurdere det han lærte. Etter kurset sa han «Det å fly er null stress nå». I ettertid har han vært i England, Serbia, Østerrike, Kroatia, Spania og USA, og i 2015 ble han altså Nordisk mester i Finland. Energien ble brukt i bokseringen og ikke om bord i flyet. Vi ønsker lykke til i Paris Anders!

 

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Flight Clinic AS

Kontakt:

Epost: petterc@flightclinic.com

Postadresse

Trollkleiva 8
4638 Kristiansand

Personvern

Innhold © Flight Clinic. Webdesign © 2006-19 Web Norge.