BildeLindaLai

Vi har hatt de aller fleste yrkesgrupper på flyskrekk-kurs opp gjennom årene, ja, til og med en prest, som vi fortalte at "du kommer jo ikke nærmere hovedkvarteret enn når du reiser med fly!" Det førte til latter, og vedkommende er nå en flittig flypassasjer.

I mars 2012 fikk vi en henvendelse fra Linda Lai - professor, forfatter og en ettertraktet foredragsholder for næringslivstopper. I tillegg har hun doktorgrad i kognitiv psykologi, som er terapiformen Flight Clinic anvender.

Via samtaler og dvd-undervisning, pluss et besøk på Kjevik, har Linda nå reist til USA, England, to ganger til Hellas og "Norge rundt". Hun er fremdeles ikke 100 % kurert, men mestrer angsten på en utmerket måte og blir stadig bedre.

Linda sier selv:

"Ingenting jeg har prøvd før, har virket for meg. Og jeg klarte ikke hjelpe meg selv. Petter stilte meg til veggs, og da vi hadde pratet sammen i to timer, var jeg direkte ivrig etter å komme meg på flyet hjem igjen. Nå trenger jeg en liten oppfriskning, fordi jeg faller litt tilbake i gamle mønstre, men jeg vet at Petter er rette mann og at det snart blir gøy å fly igjen."

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Flight Clinic AS

Kontakt:

Epost: petterc@flightclinic.com

Postadresse

Trollkleiva 8
4638 Kristiansand

Personvern

Innhold © Flight Clinic. Webdesign © 2006-24 Web Norge.