andrefoersundVest-Agder

Jeg har reist med fly hele livet. Gjennom oppveksten følte jeg meg aldri særlig komfortabel ombord i fly, og utover i tenårene utviklet dette seg til å bli mer en angstfølelse. Jeg ante ingenting om hvordan fly fungerer, og hvor trygt det egentlig er i forhold til f. eks å kjøre bil. Denne uvissheten, og det at jeg ikke kunne «styre» selv hvordan turen ville gå, gjorde etter hvert at jeg satt i konstant frykt for at noe ville gå galt under hele flyturen. Hver gang.

Jeg hørte om Flight Clinic fra moren til en venninne, og meldte meg raskt på. Resultatet var noe annet enn forventet, jeg trodde jo selvsagt at det skulle «kurere» meg på flekken. Det var ikke tilfellet for meg, men jeg lærte enormt mye av det. Jeg opplevde i etterkant at jeg ble tryggere av informasjonen jeg hadde fått om fly og flytrafikk, og at pusteøvelser og andre lure forberedelser kom svært godt til nytte.

Jeg har benyttet meg av fly flere ganger i etterkant av kurset, og har bl.a. besøkt Kenya og Gran Canaria på samme ferie (dvs 15 t effektiv flyvning). Jeg er flink til å benytte meg av kursbeviset jeg fikk hos Flight Clinic, slik at kabinpersonalet vet at jeg kan få behov for assistanse eller informasjon. Dette er ganske enkelt et stykke papir du leverer fra deg på vei inn i flyet, og det forteller kort hva slags kurs du har vært på.

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Flight Clinic AS

Kontakt:

Epost: petterc@flightclinic.com

Postadresse

Trollkleiva 8
4638 Kristiansand

Personvern

Innhold © Flight Clinic. Webdesign © 2006-19 Web Norge.