Lise-LotteAlta
Som kaptein på Alta IF's damelag i 1. divisjon, har jeg reist masse innenlands etter kurset, og i jula 2009 var vi på Kanariøyene. Jeg liker fremdeles ikke småfly som Widerøes, men de som jobber om bord er kjempeflinke, forståelsesfulle og veldig hjelpsomme.

Under kurset fikk jeg avlivet en masse tanker, og overlater til industrien å frakte meg trygt rundt omkring. For meg var det viktig å bli konfrontert direkte med problemet, og overlater til industrien å frakte meg trygt rundt omkring. For meg var det viktig å bli konfrontert direkte med problemet, og erkjenne at det meste er styrt av følelser. Petter og kurset kunne være med å hjelpe, men jeg innså at det var jeg som måtte gjøre jobben. Og som vi vet skal all framgang være litt "smertefull".

Jeg gleder meg fremdeles ikke til å fly, men etter kurset har jeg blitt mye bedre. Jeg spiller fotball på Alta IF og må ut og fly annenhver helg hele sesongen. Flyturene har ofte vært mer slitsomme enn selve kampene, men for en fantastisk følelse det er å ha vunnet over denne frykten og mestret situasjonen.
Lise Lotte på flyskrekkurs MP3

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Flight Clinic AS

Kontakt:

Epost: petterc@flightclinic.com

Postadresse

Trollkleiva 8
4638 Kristiansand

Personvern

Innhold © Flight Clinic. Webdesign © 2006-19 Web Norge.