heleneebeltoftKristiansand

For et par år siden led jeg av flyskrekk. Jeg var redd for ALT. Redselen kom etter to ubehagelige flyturer og bygde seg opp etter det.

Jeg kontaktet Flight Clinic fordi jeg og kjæresten min skulle til Hellas. Petter tok seg god tid og hørte på alle spørsmålene mine, som gikk på alt fra turbulens og sikkerhetsrutiner til hvor godt fast mutterne i flyet var skrudd fast. Da jeg dro derfra første gangen, følte jeg med litt lettere til sinns.

Selv om jeg gråt en del på flyturen, så lot jeg angsten komme og leste flittig på papirene Petter hadde gitt meg. Flypersonalet behandlet meg eksepsjonelt bra, siden jeg hadde med ”cabin crew”-brevet. Dette var beroligende.

Etter dette har jeg flydd til både Italia og Tyrkia. Hver gang har jeg hatt en oppfølgingstime med Petter (noe som alltid roer meg ned), og han svarer tålmodig på mine til tider ville spørsmål. Som han sier: "Bare la angsten komme, den er ikke farlig."

Til sommeren skal jeg både til Paris og min største utfordring hittil: Israel! En god venninne skal gifte seg der nede, og uten hjelp fra Flight Clinic hadde dette aldri vært aktuelt for meg. Så tusen takk Petter, for all hjelp i fortid, og all hjelp jeg vil få i fremtiden!

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Flight Clinic AS

Kontakt:

Epost: petterc@flightclinic.com

Postadresse

Trollkleiva 8
4638 Kristiansand

Personvern

Innhold © Flight Clinic. Webdesign © 2006-19 Web Norge.