2776 001Flekkefjord

Det sies at hvis man reiser ofte med fly, vil angstnivået avta. Men etter titalls flyvninger, blant annet som ung flyvåpengutt, gav jeg opp hele «flyprosjektet».

Da familien på to voksne og 4 barn skulle på ferie, reiste vi tusenvis av kilometer i minibuss og personbil.

Det er tungvint, dyrt, tidkrevende og fremfor alt lite tilfredsstillende for resten av familien.

Tiden gikk. For én Citroen og to Mercedes siden ringte jeg Flight Clinic og tok kurs på Kjevik. Bakgrunnen var ny jobb og tur til Gøteborg og København. Etter gjennomføringen av dette var det stopp!

For én Peugeot siden (jeg er teknofrik!) tok jeg kontakt med Petter igjen og fikk et repetisjonskurs via Internett og telefon. Jeg erkjente at det er med flyskrekk som med alt annet, for eksempel rus, alkoholisme, dårlig økonomistyring osv.: DU MÅ GJØRE EN EGENINNSATS. Godt hjulpet av Flight Clinic så jeg at resten av familien vil få flere positive opplevelser og at økt kunnskapsnivå vil bidra positivt til det å kunne fly. Hele min yrkeskarriere har vært å selge kunnskap, jeg har bare ikke klart å overføre det til å gjelde meg selv.

Vi har nå hatt en vidunderlig høstferie på Mallorca og skal i påsken feire min kones 60-årsdag på Gran Canaria med voksne barn og svigerbarn. Kort og godt en ny måte å leve på.

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Flight Clinic AS

Kontakt:

Epost: petterc@flightclinic.com

Postadresse

Trollkleiva 8
4638 Kristiansand

Personvern

Innhold © Flight Clinic. Webdesign © 2006-19 Web Norge.