SAM 0443Jeg hadde flyskrekk i nesten 10 år og kan nå si at den nesten er helt borte. Dette takket være Petter, som jeg var på flyskrekkurs hos i 2009. Flyturene har blitt bedre og bedre etter kurset. Før hadde jeg flyturer der jeg hyperventilerte eller bare satt og gråt hele flyturen. De siste flyturene har gått veldig bra og uten noe "drama".

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en fantastisk 3-ukers tur til Tanzania i Afrika, der vi var på Kilimanjaro, safari og Zanzibar. Kilimanjaro er virkelig en opplevelse! Å stå der oppe og se utover Afrika er noe jeg kan anbefale ALLE!! Turen kan ikke beskrives med ord, den må bare oppleves! :)

Før jeg reiste, begynte redselen å komme tilbake. Jeg skulle fly med et nytt flyselskap, flyturen tar myyyye lengre tid enn det jeg er vant til, og jeg skulle til og med fly et afrikansk propellfly nede i Afrika... Etter at det første flyet lettet fra Sola, fant jeg imidlertid fort ut at jeg faktisk ikke var redd lenger, ikke i nærheten av det jeg noen gang har vært. Flyturene ned gikk helt supert.

Hjem igjen var det noe overbooking, så vi måtte ta en annen rute hjem og fly med Turkish Airways. Hadde dette skjedd for noen år siden, hadde jeg nektet å bli med, men denne gangen ble jeg faktisk ikke redd. Jeg hadde totalt 6 flyturer på de tre ukene, og alle gikk like bra, til og med det afrikanske propellflyet!!

Så tuuuusen takk til Flight Clinic, som har gjort at jeg endelig kan stole på at det jeg tenker ombord i et fly, har andre tenkt på før meg! Nå kan jeg heller tenke på andre ting, ferien for eksempel! :):)

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Flight Clinic AS

Kontakt:

Epost: petterc@flightclinic.com

Postadresse

Trollkleiva 8
4638 Kristiansand

Personvern

Innhold © Flight Clinic. Webdesign © 2006-24 Web Norge.