Kate1Ville bare takke for all hjelp! Kurset anbefales virkelig til alle som ikke liker å fly eller som ikke flyr i det hele tatt (som meg)!

Min angst for å fly har hindret meg i å besøke min mamma, som er bosatt i Tromsø. Når jeg skulle besøke henne, var det 28 timer hver vei. En prøvelse for store og små, men for meg var det ingen alternativer! Flyskrekken har også hindret familien min i å reise til Syden. Barna mine har mast i årevis om ikke også vi kunne reise til varmere strøk.

Jeg bestemte meg for at jeg måtte bare mestre dette. Jeg bestilte tur til Mallorca og fortalte det til barna med en gang, slik at det skulle bli vanskelig å vri seg unna enda en gang. Jeg hadde 8 måneder å forberede/grue meg på og fantaserte om hva som kom til å skje!

Tre uker før avreise hadde jeg bestemt meg for å avbestille, surfet på nett og fant siden til Flight Clinic! Det har endret livet mitt!! Jeg var sikker på at ingen på denne jord kunne hjelpe meg. Jeg var overbevist om at akkurat mitt fly skulle falle ned. Petter svarte på mailen min og foreslo å snakkes over telefon, pga at det var kort tid til avreise.

I fjor var jeg 4 ganger i Tromsø , og vi reiste til Syden (se bildet) :).

Hjelpen og oppfølgingen jeg har fått hos Flight Clinic er enestående! Tusen takk for at dere finnes! Dere gjorde for meg det umulige mulig, barna mine finnes ikke redde for å fly og er overlykkelige over at vi planlegger ny tur til Syden denne sommeren!!

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Flight Clinic AS

Kontakt:

Epost: petterc@flightclinic.com

Postadresse

Trollkleiva 8
4638 Kristiansand

Personvern

Innhold © Flight Clinic. Webdesign © 2006-19 Web Norge.