HarryPorsgrunn
Jeg har kun fløyet to ganger i løpet av mitt 45-årige liv. I november 09 fikk jeg en tlf fra en kamerat som spurte om jeg vil være med på en dagstur til London. Billetten kostet 100 kr. Jeg sa ja, men hadde overhodet ikke lyst.

Fram med PC'en og Googlet meg fram til Flight Clinic.com. Etter 3 minutter ringte Petter og sa: "Dette skal vi fikse Harry". Jeg dro til Kjevik 15. desember 09 og fikk en solid gjennomgang av denne solide industrien. Jeg hadde en god følelse når jeg returnerte etter kurset denne dagen, og angsten var plutselig ikke der. Jeg gledet meg faktisk til London-turen.

Petter ringte meg dagen før avreise. Jeg var litt bekymret for vær og vind. Petter svarte: "Harry, dette er det andre som tar seg av". Angstanken min var lagt død. Turen til og fra London gikk selvfølgelig bra, og jeg har nå bestilt tur til Italia i påsken og Karibien i november 2010.

Ta et kurs hos Flight Clinic. Oppfølgningen både før og etter flyturen er det ingen andre som kan matche. Når jeg turde fly, gjør dere det også. God tur!

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Flight Clinic AS

Kontakt:

Epost: petterc@flightclinic.com

Postadresse

Trollkleiva 8
4638 Kristiansand

Personvern

Innhold © Flight Clinic. Webdesign © 2006-19 Web Norge.