DSC 0314

Eidsberg

Dette trodde jeg ikke var mulig!

I en alder av 45 år hadde jeg aldri vært oppe i et fly. For meg er det en dæsj klaustrofobi og angst for å gi kontroll til andre som har vært problemet.

Høsten 2011 fikk jeg tilbud av en kamerat om å være med til Liverpool på fotballkamp, og som Liverpool-supporter i 40 år var det fristende. Selv om jeg hadde klart å kjøre tog og heis for første gang på 25 år, var det å kjøre fly skremmende. Men jeg bestilte fly til Liverpool og hjem, og tok kontakt med Flight Clinic, etter å ha søkt dem opp på nettet. Jeg gikk for fjernkurset med dvd og Skype-samtale, etter at Petter mente det kunne hjelpe meg. Og jammen fikk han meg til å tro at dette var noe jeg kunne klare! Han ga gode beskrivelser av hva jeg kunne oppleve under en flytur, og jeg fikk konkrete arbeidsoppgaver å tenke på.

Sammen med 21 andre supportere, som alle visste om min uro, gikk jeg på flyet på Rygge og ble premiert med 4 fantastiske dager i Liverpool. Turbulens og lyder hadde jeg forklaring på, så flyturen ble for meg behagelig!! Det beste er at jeg fortsatt har noe til gode, så det blir minst en tur til: Jeg skal oppleve en god kamp av Liverpool på Anfield. Denne kampen var nemlig dårlig!!

Nå bærer det først av sted på sølvbryllupstur til Paris i juni. Med fly må vite!

Takk til Petter for fantastisk oppfølging av en Liverpool-supporter! Kanskje treffes vi i et oppgjør mellom Chelsea og Liverpool en gang! Husk at du lovet bilde med Liverpooldrakt! :)

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Flight Clinic AS

Kontakt:

Epost: petterc@flightclinic.com

Postadresse

Trollkleiva 8
4638 Kristiansand

Personvern

Innhold © Flight Clinic. Webdesign © 2006-19 Web Norge.