Heidi-MarieVar på kurs i 2007. Jeg skulle reise til Tenerife med en venninne 3 dager etter kurset. Valgte å ta kurset for å gjøre flyturen dit på 6 timer litt mer behagelig for min del.

Selv om jeg har flydd fra jeg var nokså liten og har flydd regelmessig 1-3 ganger i året de siste 15 åra , ble det å fly verre og verre for hver gang. De siste åra så ille at jeg gruet meg og hadde angst, dårlig søvn flere dager/uker før den planlagte flyturen... Jeg valgte derfor til slutt å gjøre noe med dette ved å melde meg på kurs hos Petter og Bjarne på Flight Clinic.

Selve kursdagen varte 5-6 timer. Disse timene "fløy" avsted og alt vi gikk igjenom, diskuterte og fikk forklart var ting jeg lurte på, var redd for eller ikke visste nok om til å forstå at det ikke er farlig å fly. Det beste med kurset for min del var når vi "visualiserte" en flytur fra vi kom opp trappa på flyet til det landet på destinasjonsstedet. Vi skrev ned hele "turen"på et ark som vi tok med oss hjem , denne har jeg opptil flere ganger i ettertid tatt frem før en flytur og gått igjenom.

Er veldig glad jeg tok kurset (skulle gjort det for mange år siden, så hadde mye unødvendig angst og uro vært unngått). Turen til Tenerife på 6 timer gikk mye bedre enn den ville for min del om jeg ikke hadde tatt kurset i forkant.

Det blir bedre og bedre for hver flytur jeg tar. Jeg er ikke i tvil om at kurset har hjulpet meg med min flyskrekk. I september samme år hadde jeg 8 flighter på 1 uke i forbindelse med jobb, og dette gikk helt fint. Hadde ikke noe som helst angst i forkant, eller mens jeg fløy. Hadde hele tiden alt jeg lærte på Flight Clinic i bakhodet. Og foran hver tur den første tiden etter kurset hadde jeg kontakt med Petter Corneliussen per mail eller sms, noe som også er en trygghet.

Har i ettertid anbefalt Flight Clinic til flere av mine venner som sliter med det jeg gjorde for et år siden :-)

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Flight Clinic AS

Kontakt:

Epost: petterc@flightclinic.com

Postadresse

Trollkleiva 8
4638 Kristiansand

Personvern

Innhold © Flight Clinic. Webdesign © 2006-19 Web Norge.