vivianJeg og min mann skulle adoptere 3 barn i fra Brasil. Og jeg hadde flyskrekk. Flyskekken var en ting jeg ikke hadde lyst til å overføre til mine nye barn, pluss at det kunne være greit å følge barna hjem på best mulig måte. Trur gubben hadde slitt litt hvis han skulle ha passa på oss alle :-)

Jeg hadde flydd rundt 30 ganger tidligere, men likte det mindre for hver gang. Kunne ikke sette fingeren på akkurat hva som var grunnen. Men jeg grua meg i flere dager før jeg skulle fly. Og var i grunnen sikker på at min siste time var kommet, hadde vel en form for dødsangst. Og jeg visste problemet satt mellom øra.

Jeg kontaktet Petter C. ved Flight Clinic og ble møtt av en meget blid og imøtekommende person. Og jeg ble bygd opp fra nytt av. Så da vi sent i høst satte nesa mot Brasil, gikk det over all forventning. Jeg leverte et brev som jeg fikk av P.C. til alle stuertene på flyturene. Og fikk en kjempeservice hele veien. Blant annet fikk jeg sitte i cockpiten under landing i Paris. Og jeg var ikke redd under hele reisen. Det var situasjoner som var ubehagelige, som mye turbulens over Atlanteren, men da hørte jeg bare stemmen til P.C. og satt meg tilbake og slappet av. Og de herlige barna våres koste seg på hele flyreisa sammens' med verdens stolteste foreldre.

Vi kom hjem til Norge 2 dager før jul, og bedre presang skal man lete lenge etter. Jeg kan virkelig anbefale dette kurset til alle som sliter med større eller mindre flyangst.

Tusen takk Petter. Du er min flyhelt :-)

Vivian Sørensen (2009)

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Flight Clinic AS

Kontakt:

Epost: petterc@flightclinic.com

Postadresse

Trollkleiva 8
4638 Kristiansand

Personvern

Innhold © Flight Clinic. Webdesign © 2006-19 Web Norge.