ingrid-knutIngrids datter forteller:

I 2001 ble min far, Knut, syk og måtte til behandling på sykehus i Oslo. Eneste alternativ var flyreise, og på tross av at min mor, Ingrid, var svært bekymret for flyturen bestemte hun seg for å være med.

I et forsøk på å dempe frykten for flyturen fra Kristiansand til Oslo kontaktet vi Petter Corneliussen og Flight Clinic.

Det ble på mange måter et vendepunkt i mine foreldres liv.


Kurs med påfølgende "treningstur" til Oslo ble en suksess. Flyturene til og fra sykehuset i Oslo det samme, og til alt hell ble min far helt frisk etter sykehusbesøket i Oslo.

Takket være Petter og hans evne til å formidle kunnskap og skape ro, åpnet det seg en verden av muligheter for Ingrid og Knut. De begynte å se seg om i Europa:

Frankrike 2003, 4 flyreiser. Den første feriereisen gikk til Nice og rivieraen ved påsketider. Med SAS fra Kristiansand via København til Nice.

England 2004, 2 flyreiser. I april var London reisemålet. Mange flotte opplevelser og besøk til severdigheter de tidligere bare hadde sett på TV. Turen gikk med Ryan Air fra Torp til Stansted..ingrid

Hellas 2005, 2 flyreiser. Gullbryllupet i september valgte de å feire på Kreta. En uke til ende med alle barn og barnebarn til stede. Charterreise med Ving fra Stavanger var perfekt for anledningen.

Spania 2006, 2 flyreiser. Denne gangen gikk turen til Mallorca i mai. En forsmak av sol og sommer var målet med ferien - også denne gangen med barn og barnebarn.

Frankrike 2007, 2 flyreiser. I mai dro de til den lille landsbyen Ceret for å feire datterens 50-års dag. Fly med Ryan Air fra Torp til Barcelona

Østerrike 2008, 4 flyreiser. Ingrid har alltid hatt lyst til å oppleve nyttårskonserten i Wien, og i påsken ble det tur dit med KLM via Amsterdam.. Naturlig nok ble det ikke nyttårskonsert, men vi hadde billetter til en flott konsert i en av de ærverdige konserthallene i byen. Da musikerne spilte opp trillet tårene hos min mor. "Nå trenger jeg ikke oppleve mer noen gang. Dette kan jeg nesten ikke tro er sant," sa hun. Det gjorde så utrolig godt å se henne så glad! Vår i Wien med cruise på Donau gjorde denne ferieturen til en uforglemmelig opplevelse for oss alle.

Etter den opplevelsen mente Ingrid at det fikk være nok farting på en stund, men for et par uker siden kom hun med et lurt smil og fortalte at de skulle ut og reise igjen...

  • Estland 2009, 2 flyreiser. Langweekend til Tallinn i Estland er bestilt med avreise i mai.

Det er virkelig flott at Ingrid (73) og Knut (78) har benyttet sjansen til å besøke så mange spennende steder i Europa, steder de for få år siden aldri hadde trodd de skulle få besøke.

Inkludert "treningstur" med Flight Clinic og sykehustransport Kristiansand-Oslo har de hittil hatt 22 reiser med fly, og mange flere blir det helt sikkert!

Alt sammen takket være et virkelig flott kurs hos Flight Clinic med Petter som både er en dyktig foreleser og som følger opp kursdeltakerne på en helt unik måte.

Ingrid og Knuts datter (2009)

takkekort

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Flight Clinic AS

Kontakt:

Epost: petterc@flightclinic.com

Postadresse

Trollkleiva 8
4638 Kristiansand

Personvern

Innhold © Flight Clinic. Webdesign © 2006-19 Web Norge.